Liefdevolle Wereld

Bouwen aan een

 

Liefde in het werk

werken met liefdeEen groot deel van ons leven brengen we door op ons werk.
Een belangrijk deel van onze tijd en energie geven we aan het leveren van diensten of het maken van producten voor de maatschappij.
Wat zou er gebeuren als we massaal besluiten ons werk niet langer meer te zien als een middel om geld te verdienen maar als een manier om expressie te geven aan onze liefde om de maatschappij te dienen. Onze klanten, collega’s, leveranciers en concurrenten zijn vrienden waar we mee samenwerken. Samen zetten we ons in om de wereld te verbeteren en mooier te maken.
Je zet je energie, tijd en creativiteit, gaven en talenten in om op jouw eigen authentieke manier invulling te geven aan jouw verantwoordelijkheid in liefde.
Alle materie reageert op liefde. Het maakt een groot verschil of je je werk in liefde doet of uit verplichting. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s en je klanten. Door te werken vanuit liefde verandert het werkklimaat maar ook het werk wat je aflevert neemt de positieve energie over en is mensen tot zegen.
Het is al aangetoond dat water liefde kan ontvangen en onthouden en erdoor gevormd wordt. Water is in staat liefde in zich op te nemen door zodanig van structuur te veranderen die bederf tegen gaan en aan ijs mooi zuivere kristallen geeft.
Maar ik ben ervan overtuigd dat alle materie liefde kan opnemen.
Alles is immers geschapen uit Liefde en komt door Liefde tot haar doel.
Door een keus te maken vanuit liefde je werk te doen, wat je werk ook is, zul je niet alleen zelf zoveel meer vreugde en voldoening gaan ervaren maar je zult ook gaan merken dat je werk gezegend wordt en mensen tot zegen is.
Het zal mensen gaan opvallen en je zult ruimte gaan krijgen jezelf te ontwikkelen.
Want ten diepste willen we allemaal meer liefde.
Door deze andere mindset verander je van binnenuit en zul je gaan ervaren dat de liefde gaat stromen. Liefde werkt aanstekelijk. Wat je zaait zul je ook gaan oogsten.
Zelfs vervelende collega’s en nare leidinggevenden gaan anders op je reageren.
Op die manier draag je vanuit de plek waar je werkt op een krachtige wijze een steentje bij aan een liefdevolle wereld.
Het maakt niet uit wat je doet. Of je nu de hele dag achter een lopende band staat of dat je een hoge leidinggevende functie hebt in een grote onderneming. De verandering gaat altijd van binnenuit door een innerlijk besluit te kiezen voor liefde.
Als je voor Liefde kiest zul je gaan merken dat Liefde je gaat dienen.
In Liefde is alles aanwezig wat je nodig hebt om tot bloei te komen.